Norges beste velkomstbonus

Er du på utkikk etter Norges beste velkomstbonus? Da trenger du ikke lete lenger. Vi har gjort matematikken for deg og regnet oss frem til de beste velkomstbonusene, uansett hvilken type spiller du er. Les anmeldelsene våre og registrerer deg hos et spillselskap gjennom Norsk Oddsbetting for å sikre deg en god velkomstbonus.

Velkomstbonus hos Bet365

Bet365 gir deg et av de beste velkomstbonusene på markedet med 100% opp til 500 kr. Med 1x omsetningskrav til min. odds 1.20 er denne superenkel å konvertere og anbefales på det sterkeste til alle typer spillere.

Velkomstbonus hos LeoVegas

LeoVegas byr på hele 3000 kr i ekte penger når du blir spiller gjennom Norsk Oddsbetting. Med en garanti for å sitte igjen med hele bonusbeløpet når omsetningskravet er fullført, er dette en av de beste velkomstbonusene.

Velkomstbonus hos 22bet

22bet gir deg 100% opp til 122 euro i velkomstbonus når du registrerer deg hos Norsk Oddsbetting. Denne er perfekt for deg som elsker oddskombinasjoner!

Velkomstbonus hos Betsafe

Skaff deg en 500% innskuddsbonus når du blir spiller hos Betsafe. Den høye prosenten og rimelige omsetningskrav, gjør denne til en av de aller beste velkomstbonusene. Den er spesielt god for normale oddsspillere.

Velkomstbonus hos Redbet

Redbet gir deg en fantastisk velkomstbonus med opp til 1000 kr i gratisspill. Registrer deg via Norsk Oddsbetting i dag for å dra nytte av en velkomstbonus som anbefales på det varmeste til alle typer oddsspillere.

 

Velkomstbonus hos NordicBet

Nordicbet gir deg tre gratisspill på dine tre første innskudd opp til 1000 kr. Med fleksibilitet og potensielt stor verdi er dette en veldig god velkomstbonus for alle typer spillere.

Velkomstbonus hos Coolbet

Coolbet gir alle nye spillere en 100% innskuddsbonus opp til 2000 kr. Tilbudet er spesielt godt for storspillere og ekstremt god odds gjør at den kan konverteres ganske lett. Registrer deg hos "den siste bookmaker" i dag.

Velkomstbonus hos Unibet

Unibet viser med tydelighet at de tar deg på alvor. Velg mellom 2 forskjellige velkomsttilbud når du blir Unibet-spiller.

Velkomstbonus hos Mr Green

Mr Green gir normale oddsspillere nærmest en perfekt velkomstbonus. Med 5 x 100 kr gratisspill og et enkelt omsetningskrav, blir du gitt rikelig med anledninger til å treffe stort med liten risiko.

Velkomstbonus hos Bethard

Liker du å spille hardt samtidig som du er ganske stødig på oddsspilling? Da burde du utnytte deg av velkomstbonusen til Bethard med 100% opp til 1000 kr i verdi.

.

Slik finner du riktig velkomstbonus for deg

Finn et passende selskap

I listen ovenfor klikker du deg inn på det selskapet som vekker din interesse. Du kan selvsagt se gjennom flere finne et som passer deg.

Velg velkomstbonus

Når du har funnet et selskap du vil spille hos, klikk “Spill Nå” for å gå direkte til registrering hos selskapet.

Registrer deg

Registrer deg, velg riktig velkomstbonus og følg skrittene du får opplyst til punkt og prikke.

Slik vurderer vi velkomstbonuser

Spillselskapene byr på en mengde velkomstbonuser. Derfor kan terrenget være vanskelig å søke gjennom. Spesielt vanskelig blir det når hvert enkelt selskap tilbyr 3-4 forskjellige bonuser, der noen gjelder for odds, andre bare delvis og den siste ikke gjelder i det hele tatt.

Vi har derfor påtatt oss oppdraget med å rangere disse velkomstbonusene. Det har vi gjort ved å velge noen kriterier. Gjennom våre år i bransjen har vi god oversikt over hvordan norske spillere er og hvilke typer som finnes. I oversikten over vil du derfor finne kommentarer om hvem velkomstbonusen er bra for.

Til høyre finner du hvilke kriterier vi vurderer bonusene etter, så du kan vurdere selv om du får det du er på utkikk etter. Vi ønsker å være åpne om dette, da vi vet tillit er viktig hos norske oddsspillere.

1. VERDI

Verdien i velkomstbonusen er selvsagt viktig. Det er viktig for oss at du får mye igjen for pengene når du registrerer deg hos oss, slik at du kan underholdes lengst mulig på dine første innskudd hos et selskap

2. OMSETNINGSKRAV

Det er mange som tilbyr heftige prosentbonuser som dessverre er nesten umulig å konvertere uten en stor dose flaks. Disse verstingene finner du ikke i det hele tatt hos oss. I listen over vil det legges et stort fokus i rangeringen på hvor stor sannsynlighet det er for at du sitter igjen med noen spillepenger etter at omsetningskravet er fullført.

3. MINIMUMSODDS

Dette er en veldig viktig del av omsetningskravet. Et selskap kan si at omsetningskravet er 4x, men hvis minimumodds er 2.20, vil dette være dårligere enn en velkomstbonus med 6x og 1.50 i minimumodds. Dette er tatt høyde for i vår vurdering.

4. ODDSUTVALG

Når et selskap opererer med minimumsodds, er det viktig med et godt utvalg. Det er vanskelig å finne stor verdi i de beste ligaene, noe som gjør at en velkomstbonus er lettere å konvertere litt ned i ligasystemet.

Velkomstbonus hos Bet365
Bet365 gir deg et av de beste velkomstbonusene på markedet med 100% opp til 500 kr. Med 1x omsetningskrav til min. odds 1.20 er denne superenkel å konvertere og anbefales på det sterkeste til alle typer spillere.
Velkomstbonus hos LeoVegas
LeoVegas byr på hele 3000 kr i ekte penger når du blir spiller gjennom Norsk Oddsbetting. Med en garanti for å sitte igjen med hele bonusbeløpet når omsetningskravet er fullført, er dette en av de beste velkomstbonusene.
Velkomstbonus hos Redbet
Redbet gir deg en fantastisk velkomstbonus med opp til 1000 kr i gratisspill. Registrer deg via Norsk Oddsbetting i dag for å dra nytte av en velkomstbonus som anbefales på det varmeste til alle typer oddsspillere.
Velkomstbonus hos Betsafe
Skaff deg en 500% innskuddsbonus når du blir spiller hos Betsafe. Den høye prosenten og rimelige omsetningskrav, gjør denne til en av de aller beste velkomstbonusene. Den er spesielt god for normale oddsspillere.

 

Velkomstbonus LeoVegas

.

Hva er en velkomstbonus?

En velkomstbonus er en bonus som gis til nye spillere hos et spillselskap. Den gjelder bare for nye kunder og går som regel ut etter en viss periode. Etter vår kunnskap tilbyr selskapene bare en velkomstbonus per spiller, noe som gjør at du ikke får flere om du har benyttet deg av bonusen allerede.

De fleste velkomstbonuser forutsetter at du gjør et innskudd. Noen ganger vi du få bonuspenger, andre gangen ekte penger og ganske ofte får du gratisspill eller risikofrie spill. Dette gjør at du som ny spiller får rikelig med anledninger til å prøve en sportsbook uten å nødvendigvis måtte risikere egne penger.

En velkomstbonus kommer så og si alltid med et omsetningskrav. Størrelsen på dette omsetningskravet varierer og er en viktig del av den informasjone du må ha, før du velger en velkomstbonus.

Dette er også en mulighet for oddsselskapene til å ønske deg velkommen til dem. De ønsker at du skal gis en god anledning til å teste et produkt de er stolte av, noe som også er din hensikt.

Når du velger velkomstbonus bør du først se på hvilken type spiller du er. Hvilken innsats, odds og ikke minst hvilke marked foretrekker du å spille på? Dette er et viktig spørsmål i valget av en velkomstbonus. De er ofte innrettet mot noe. Det kan være live spill, spill via mobil eller spill på spesifikke marked. Finn derfor ut dette om deg selv før du velger selskap.

Hvorfor bør jeg bruke velkomstbonusen?

En velkomstbonus er i praksis og teori en mulighet til å spille for mer penger enn innskuddet ditt. Det gir deg derfor enda flere muligheter til å spille på odds, noe som i seg selv er en god årsak til å benytte seg av velkomstbonusen.

Når du spiller med en velkomstbonus gis du muligheten til å oppnå fortjeneste med minimal eller ingen risiko. Det gjør at du øker sjansene til å tjene penger med en velkomstbonus, sammenlignet med å registrere seg uten bonus.

Uavhengig av om du gis bonuspenger, ekte penger, gratisspill eller risikofrie spill, er dette en måte for selskapene å ønske deg velkommen, samtidig som at de har samme ønske som deg – nemlig at du skal ha muligheten til å prøve ut forskjellige marked, funksjoner og spill. De er stolte av produktet sitt, noe som gjør at de mener det er større sannsynlighet at du forblir kunde om du får muligheten til å prøve det ut.

Når du velger velkomstbonus, forteller du også selskapet hva du er interessert i. Det gjør at om du får bonuser senere, vil disse sannsynligvis være på odds. 

Det er derfor enkelt for oss i Norsk Oddsbetting å anbefale deg å bruke velkomstbonusen du blir tilbudt. For oss handler den om enda større mulighet til å spille odds, minimal risiko og maksimalt potensiale – noe vi håper og tror den gjør for deg også.

Anmeldelse av Unibet

Unibet er en av de eldste og mest solide bettingselskapene i det norske markedet. Med god odds, et fantastisk utvalg og funksjoner samt to gode velkomstbonuser, er Unibet en av de beste.

Anmeldelse av LeoVegas

Med samme utvalg og kvalitet på odds som sine argeste konkurrenter, har LeoVegas blitt en stor aktør i det norske markedet. I tillegg byr de på en av de aller beste velkomstbonusene for norske oddsspillere.

Anmeldelse av Betsafe

Ansvarlig spill er viktig for alle våre samarbeidspartnere. Betsson Group har tatt det litt lengre, med Betsafe som tilbyr storslått underholdning innenfor trygge rammer, med en svært god sportsbook på alle måter.

.

Få mest mulig ut av velkomstbonusen

Å dra full nytte av en velkomstbonus er ikke hokus pokus. Du bør først og fremst velge en velkomstbonus som passer din lommebok. En bonus som bare lar deg velge store beløp, med en liten lommebok, vil sannsynligvis ikke være god for deg.

Finn en velkomstbonus du har råd til å benytte 100%. Hvis det er en innskuddsbonus, der du får bonuspenger eller må omsette egne penger, anbefaler vi en konservativ strategi. Det betyr at du bør spille mange spill med lavest lovlige odds for å spre risikoen og minimere tapene dine. Med en slik bonus handler det om å sitte igjen med mest mulig.

Får du en velkomstbonus med gratisspill eller risikofrie spill, anbefaler vi å ta sjanser. Ikke vær dum, men se hvor du mener du får en for høy odds og kombiner de gjerne. Slik maksimerer du muligheten for å dra i land en stor gevinst, uten at du i realiteten har risikert noe som helst.

Fordeler ved bruk av velkomstbonus

Stort potensiale for gevinst

Unngå å tenke på velkomstbonusen som gratispenger. Tenk på den som en mulighet til å prøve sportsbooken, samt vinne stort. Bruk derfor en vel gjennomtenkt strategi. Med optimal strategi og en god dose flaks, kan velkomstbonusen bli fantastisk.

Flere muligheter til å spille odds

Ved å maksimere innskuddet får du massevis av muligheter til å spille odds. Aksepterer du velkomstbonusen får du enda fler muligheter til å spille odds. Du kan dermed i teorien mangedoble verdien av ditt første innskudd med flaks og dyktighet.