Finn et selskap for oddstipping

Vi har rangert selskapene, slik at det skal være enkelt for deg å drive med oddstipping. Les anmeldelser eller registrer deg hos en av sidene for oddstipping gjennom Norsk Oddsbetting.

Anmeldelse av Unibet

Unibet er en av de eldste og mest solide bettingselskapene i det norske markedet. Med god odds, et fantastisk utvalg og funksjoner samt to gode velkomstbonuser, er Unibet en av de beste.

Anmeldelse av LeoVegas

Med samme utvalg og kvalitet på odds som sine argeste konkurrenter, har LeoVegas blitt en stor aktør i det norske markedet. I tillegg byr de på en av de aller beste velkomstbonusene for norske oddsspillere.

Anmeldelse av Coolbet

Coolbet har kommet inn i det norske markedet med brask og bravur. Veldig mye skyldes den ekstremt gode oddsen og det gode bonussystemet. De kaller seg Den Siste Bookmaker og har blitt en yndling hos nordmenn.

Anmeldelse av Nordicbet

NordicBet er Betsson Group sin storsatsing i norden. De har spesialisert seg på nordiske spillere, noe som gjør opplevelsen helt unik. De gir deg som norsk oddsspiller god odds og en rekke gode funksjoner.

Anmeldelse av Betsafe

Ansvarlig spill er viktig for alle våre samarbeidspartnere. Betsson Group har tatt det litt lengre, med Betsafe som tilbyr storslått underholdning innenfor trygge rammer, med en svært god sportsbook på alle måter.

Anmeldelse av Bethard

Bethard er et av selskapene som sikter seg inn på deg som spiller avansert og med stor innsats. De vet hva som er viktig og leverer en sportsbook som er helt på høyde med de aller beste.

Anmeldelse av Betsson

Betsson er en av kanskje den eldste aktøren på det norske markedet og selskapet oser av kvalitet. Med konkurransedyktig odds, et stort utvalg og en god velkomstbonus er selskapet en av de store favorittene.

Anmeldelse av Mr Green

Hvis du er på utkikk etter underholdning i verdensklasse, er Mr Green selskapet for deg. De tilbyr samme odds og utvalg som de aller beste, akkompagnert av et storslått casino. De er også rause med bonuser.

.

Oddstipping

Oddstipping er en fantastisk underholdningskilde og vi anbefaler alle å finne seg et godt selskap. Uansett om du akkurat har fått interessen for oddstipping eller om du er erfaren, finner du de alle beste selskapene hos oss.

Vi har årevis med erfaring og er kløktige matematikere – evner vi ønsker å bruke på å guide deg gjennom den vidunderlige verdenen som heter oddstipping.

På denne siden har vi rangert sider for oddstipping fra topp til bunn og luket ut alle de du ikke burde spille hos, slik at du er garantert kvalitet, uansett hvem du velger. Før du velger, er det viktig at du finner ut hvilken type oddsspiller du er, slik at du kan finne det beste selskapet for din type oddstipping.

Resten har vi utført. I anmeldelsene av hvert enkelt selskap vil du finne informasjon om hvilke typer spillere selskapet passer aller best for.

Oddstipping i Norge

Oddstipping i Norge er litt annerledes enn i andre land. Vi har selvsagt dette i bakhodet når vi analyserer selskaper som driver med oddstipping i Norge.

En del av forskjellen på oddstipping i Norge og andre land, er markedene vi spiller på. I Norge er det fotball, hockey og tennis som regjerer, mens du i andre land finner cricket, galopp og hundeveddeløp. Disse markedene er derfor ikke tatt inn i våre vurderinger, da vi forsøker etter beste evne å finne det du liker.

Over finner du derfor en liste med selskaper som er skreddersydd for oddstipping i Norge – utelukkende med selskap som leverer bra på de tingen vi syns er viktige.

Norsk oddstipping

Alle sider på denne siden gir deg norsk oddstipping. Med det, mener vi at du finner siden på norsk, tilpasset for norske spillere.

Vi mener det er viktig for våre brukere at selskapene vi presenterer, tilbyr norsk oddstipping da oddstipping ikke handler om språkkunnskaper. Desto lettere siden er å forstå, desto enklere er det å bli underholdt.

Dette ser vi etter i norsk oddstipping:

  • Norsk språk
  • Tilbyr odds i lavere norske divisjoner
  • Tilbyr odds på vinteridrett
  • Norsk kundeservice
  • Bonuser nordmenn liker

Slik finner du en side for oddstipping

Å finne en side som passer, handler ikke alltid om de villeste bonusene eller den heftigste oddsen. Det handler om å finne det som passer deg og din spillestil. Vi har derfor laget en rask og enkel oversikt over hva som er lurt å gjøre.

Hvem er du?

Dette spørsmålet må besvares. Spiller du for mye eller lite penger? Spiller du med høy eller lav odds? Hvor viktig er bonuser?. Når du har svart på disse spørsmålene, begynner jakten.

Hvem gir deg mest?

Alt ettersom hva du svarte på spørsmål 1, vil du komme frem til et eller flere selskap som passer deg. Når du har funnet dette, trykker du Spill Nå.

Registrer deg

Registrer deg hos selskapet og takk ja til velkomstbonus. Sett i gang å spille for å kjenne på den utrolige underholdningen.