Finn sikre spill

Fyll inn hvor mye du ønsker å spill for, så gir vi deg hva du må spille på hva for å garantert oppnå gevinst i vår kalkulator for sikre spill.

Du kan enten benytte kalkulatoren til å finne sikre spill selv, eller for å finne ut hvor mye du må spille for, for å ha garantert gevinst.

Har du ikke funnet noe selv, kan listen under hjelpe deg. Der har vi allerede funnet sikre spill du kan spille på.

Sports Betting in Norway

Finn et selskap som gir deg god odds

For å kunne spille sikre spill, må du finne flere selskap som gir deg den beste oddsen. Under finner du presentert et par selskaper som gir deg god odds. Hvis du vil utforske videre kan du se hele listen med de beste oddssidene her.

Anmeldelse av Betway

Betway er en av Norges desidert beste sportsbooker med god odds, fantastisk utvalg og enda bedre kampanjer. Les anmeldelsen og registrer din bruker i dag.

Anmeldelse av 22bet

Med fantastisk odds og et enda bedre utvalg kommer 22bet til å vokse seg store i Norge. Les vår anmeldelse og registrer deg i dag for å skaffe din 100% velkomstbonus opp til 1200 kr.

Anmeldelse av Coolbet

Coolbet har kommet inn i det norske markedet med brask og bravur. Veldig mye skyldes den ekstremt gode oddsen og det gode bonussystemet. De kaller seg Den Siste Bookmaker og har blitt en yndling hos nordmenn.

Hva er et sikkert spill?

Et sikkert spill der kombinasjonen av odds fra ett eller flere selskap gir deg garantert gevinst. Måten man gjør dette på, er ved å benytte seg av kalkulatoren over og kalkulerer hvor mye du skal satse per spill.

Kan jeg bare spille sikre spill?

Nei. Det kan du ikke, da alle selskap vet når de har best odds på et spill og har systemer som plukker opp spillere som bare spiller de gangene. Dette dekkes inn av paragrafen i regler og vilkår som nevner at du ikke har lov til å delta i aktiviteter som gir deg et urettferdig overtak.

På den andre siden, kan du gjøre dette av og til. Det er ingen ting ulovlig ved å spille på god odds, så som en del av en annen strategi, er dette en superfin metode og skaffe seg litt ekstra å spille for.

Sports Betting in Norway