Best odds hos Norsk Oddsbetting

Vi har gjort det enklere for deg å finne oddssiden som gir deg best odds. Ikke bare har vi satt dem sammen på en side, vi har rangert de, slik at du enkelt kan finne den siden som gir deg best odds.

 
Anmeldelse av Coolbet

Coolbet har kommet inn i det norske markedet med brask og bravur. Veldig mye skyldes den ekstremt gode oddsen og det gode bonussystemet. De kaller seg Den Siste Bookmaker og har blitt en yndling hos nordmenn.

Anmeldelse av Betway

Betway er en av Norges desidert beste sportsbooker med god odds, fantastisk utvalg og enda bedre kampanjer. Les anmeldelsen og registrer din bruker i dag.

Anmeldelse av 22bet

Med fantastisk odds og et enda bedre utvalg kommer 22bet til å vokse seg store i Norge. Les vår anmeldelse og registrer deg i dag for å skaffe din 100% velkomstbonus opp til 1200 kr.

Anmeldelse av LeoVegas

Med samme utvalg og kvalitet på odds som sine argeste konkurrenter, har LeoVegas blitt en stor aktør i det norske markedet. I tillegg byr de på en av de aller beste velkomstbonusene for norske oddsspillere.

Anmeldelse av Unibet

Unibet er en av de eldste og mest solide bettingselskapene i det norske markedet. Med god odds, et fantastisk utvalg og funksjoner samt to gode velkomstbonuser, er Unibet en av de beste.

Betway NO kr banner
Betway NO kr Football Banner
Betway Ice Hockey 50 Free
Betway NO kr banner
Anmeldelse av Mr Green

Hvis du er på utkikk etter underholdning i verdensklasse, er Mr Green selskapet for deg. De tilbyr samme odds og utvalg som de aller beste, akkompagnert av et storslått casino. De er også rause med bonuser.

Anmeldelse av Betsafe

Ansvarlig spill er viktig for alle våre samarbeidspartnere. Betsson Group har tatt det litt lengre, med Betsafe som tilbyr storslått underholdning innenfor trygge rammer, med en svært god sportsbook på alle måter.

Anmeldelse av Nordicbet

NordicBet er Betsson Group sin storsatsing i norden. De har spesialisert seg på nordiske spillere, noe som gjør opplevelsen helt unik. De gir deg som norsk oddsspiller god odds og en rekke gode funksjoner.

Anmeldelse av Betsson

Betsson er en av kanskje den eldste aktøren på det norske markedet og selskapet oser av kvalitet. Med konkurransedyktig odds, et stort utvalg og en god velkomstbonus er selskapet en av de store favorittene.

Anmeldelse av Betsafe

Ansvarlig spill er viktig for alle våre samarbeidspartnere. Betsson Group har tatt det litt lengre, med Betsafe som tilbyr storslått underholdning innenfor trygge rammer, med en svært god sportsbook på alle måter.

Best odds med Norsk oddsbetting

Det finnes en uendelig rekke av oddsselskaper der ute som hevder de har best odds. Men som alle vet, kan ikke alle være best på alt – det gjelder i aller høyeste grad på dette området også. Det finnes selskap du absolutt burde ligge unna.

I listen ovenfor finner du ingen av disse – derimot finner du en rangering av selskapene som gir deg best odds. Formålet med listen er å gjøre det superenkelt for deg som oddsspiller å velge riktig. Det betyr at om best odds er det viktigste for deg, så trenger du ikke lenger å lete.

Hvorfor er det viktig med best odds?

Trenger vi virkelig forklare dette? Selvfølgelig behøver vi det, for best odds er ikke nødvendigvis så enkelt å finne som mange tror. Hos Norsk Oddsbetting betyr best odds en kombinasjon av lav margin og godt utvalg.

Men hva har utvalg med saken å gjøre? Årsaken til det er veldig enkel: Det er i de lavere ligaene og i de spesielle markedene du finner mest verdi. Derfor holder det ikke å gi marginalt bedre odds på enkeltkamper for å rangeres på toppen av denne listen.

Slik fant vi best odds

Time etter time, dag inn og dag ut analyserte vi det som kan krype og gå av oddssider for norske spillere, slik at vi kunne gjøre verden litt bedre for andre oddsspillere på jakt etter den beste oddsen. Vi gravde dypt og vi gravde lenge for å finne den beste oversikten tenkelig.

Vi er et lite team som på jevnlig basis kommer sammen for å analysere sportsbookene. Måten vi gjør dette på, er ved å velge 20 forskjellige spill på tilsammen 200 kamper i over 20 forskjellige oddsmarked. Dette gjør vi med hver enkelt for å måle gjennomsnittsmarginen.

Men holdt det ikke med Premier League – det er jo det de fleste spiller? For mange ville det holdt, men vi ønsker å være en tjeneste der avanserte spillere også finner verdi. En bonusgevinst om du vil kalle det for det, er at en analyse for å finne best odds, gjort i den hensikt å gi avanserte spillere verdi, også gir massiv verdi til normale oddsspillere.

Best odds for vanlige spillere

Best odds for avanserte spillere

Slik skaffer du deg best odds

Hvordan kan jeg være garantert den beste oddsen? Måten du gjør dette på kan oppsummeres i tre enkle steg. Det viktigste er at du starter på toppen og ser deg om etter et selskap som passer deg. Her har du en rask 3-stegs guide til den beste oddsen.

Finn selskap

Begynn fra toppen og jobb deg nedover til du finner det selskapet du ønsker å spille hos. Deretter trykker du Spill nå på denne siden. Du blir deretter tatt rett til selskapet med den oddsen du ønsker.

Registrer deg

Det neste skrittet er å registrere deg på den siden du har valgt. Fyll inn alle nødvendige detaljer og velg deg en velkomstbonus.

Gjør innskudd

Det neste skrittet er å gjøre et innskudd. Forsøk å dra maks nytte av velkomstbonusen, men pass på at du ikke setter inn mer enn du er forberedt på å tape. Du er nå igang hos din nye sportsbook.