Hvordan fungerer Asian Handicap?

Asian Handicap strategi

Asian Handicap har de siste årene vokst enormt i popularitet. Årsaken til det er den innlagte sikringen som skiller dette spillet fra et tradisjonelt handicap.

I denne guiden gir vi deg all informasjon du trenger for å kunne dra nytte av mulighetene i dette spennende markedet.

Handicap med sikring

For å forstå Asian Handicap må vi forstå oppbyggingen. Tallet før komma gjør akkurat det samme som et vanlig handicap, nemlig at laget ditt må vinne med flere mål enn handicapet du har gitt de. Tallet etter komma er utelukkende den sikringen du legger inn. I tabellen rett under får du en første forklaring på hva de forskjellige tallene betyr.

.00 = Full refusjon av innsats, når spillet er ett mål unna å gå inn.
.25 = Halve innsatsen tilbake, når spillet er ett mål unna å gå inn.
.50 = Likt som vanlig handicap, tap når spillet er ett mål unna å gå inn.
.75 = Halv gevinst hvis spillet går inn, full gevinst ved ett mål til.

Anmeldelse av Betway

Betway er en av Norges desidert beste sportsbooker med god odds, fantastisk utvalg og enda bedre kampanjer. Les anmeldelsen og registrer din bruker i dag.

Slik avgjøres et spill med Asian Handicap

Nå regner jeg med at du er enda mer forvirret enn når vi startet. Jeg kan dog betrygge deg med at dette kommer til å bli mer forståelig etterhvert som jeg forklarer. Under finner du en tabell som enkelt gir deg oversikt over hvilke resultat som gir diverse gevinster og refusjoner. Studér denne tabellen, så møtes vi igjen litt lengre nede i artikkelen.

Asian Handicap Tabell

I dybden på dette spillet

Hei igjen! Nå som du har studert skjemaet, regner jeg med at dette er like naturlig som sykling. Fra spøk til alvor – jeg håper ting begynner å bli mer forståelig – det er nemlig gode penger å tjene når dette spillet forstås skikkelig. Vi fortsetter veien mot klokskap med noen små oppgaver der du kan bruke dette skjemaet som en jukselapp.

Oppgave 1:

Du plasserer et spill på på -1.25 hjemmeseier. Du får odds 2.00 og har 100 kroner i innsats. Resultatet i kampen blir 3-2. Hva blir resultatet av ditt spill?

Oppgave 2:

Du plasserer et spill på -1.75 hjemmeseier. Du får odds 3.00 og har 100 kroner i innsats. Resultat i kampen blir 3-1. Hva blir resultatet av ditt spill?

Oppgave 3:

Du plasserer et spill på -1.00 hjemmeseier. Du får odds 1.50 og har 100 kroner i innsats. Resultatet i kampen blir 1-0. Hva blir resultatet av ditt spill?

Svar:

Oppgave 1: Du får refundert 50% av innsatsen, som utgjør 50 kr

Oppgave 2: Du får utbetalt 75% av potensiell gevinst, som utgjør 225 kr

Oppgave 3: Du får refundert 100% av innsatsen, som utgjør 100 kr

Anmeldelse av 22bet

Med fantastisk odds og et enda bedre utvalg kommer 22bet til å vokse seg store i Norge. Les vår anmeldelse og registrer deg i dag for å skaffe din 100% velkomstbonus opp til 1200 kr.

Asian Handicap +0

Vi nærmer oss avslutningen på denne guiden. Det siste spillet jeg ønsker å forklare er spill med 0 i handicap. Litt rart tenker du – litt rart tenker jeg, men dette er et ypperlig spill i kamper uten en soleklar favoritt. La oss si at du får 2.55 – 3.50 – 2.90 i odds på et vanlig vinnerspill. Hjemmefavoritt, men uten et tydelig favorittstempel. Ved å spille på +0 hjemmeseier i denne kampen vil du få noe lavere odds om hjemmelaget skulle stille av med seieren. Det veies opp av sikringen på .00 (forklart over) som gir deg pengene tilbake ved uavgjort.

Oppsummering av Asian Handicap

Som du helt sikkert forstår, handler Asian Handicap i all hovedsak om å gi seg selv en liten sikring mot å tape hele gevinsten. Jeg håper du har blitt litt klokere på veien og føler du har fått litt drahjelp på veien mot profitable spill.

Anmeldelse av LeoVegas

Med samme utvalg og kvalitet på odds som sine argeste konkurrenter, har LeoVegas blitt en stor aktør i det norske markedet. I tillegg byr de på en av de aller beste velkomstbonusene for norske oddsspillere.

Relevante nyheter