Anmeldelse av Coolbet

Coolbet er den store utfordreren i spillbransjen. De har en ambisjon om å utfordre det etablerte med å tilby markedets beste odds og konstant være på ballen.

Deres Twitter-konto og kampanjesider er et premieeksempel på dette, der de konstant er på ballen, følger trender og tilbyr kampanjer som følger de siste trendene innen oddsbetting.

Som bettingside er det tydelig at de er et ungt selskap – på godt og vondt. De tilbyr fantastisk odds med fantastiske kampanjer, veid opp av forsiktige bonuser og litt lite funksjoner. Med den eksplosive utviklingen selskapet viser, er det ingen tvil hos oss at dette er hesten å følge de neste årene.

Det gjelder med andre ord å hive seg på, mens selskapet utvikler seg for å kunne være med å påvirke.

Coolbet

Oddskvalitet hos Coolbet

Coolbet markedsfører seg som Den Siste Bookmaker. I det uttrykket ligger det at de har sin egen avdeling som setter oddsen. De har dermed full kontroll selv og kan derfor sette den beste oddsen på markedet.

Marginen er svært liten hos Coolbet, noe som gjør at de tilbyr desidert best odds på alle de store ligaene. Verdien for deg som spiller er eksepsjonell og hvis dette er viktig for deg, behøver du ikke tenke to ganger før du blir spiller hos Coolbet.

I tillegg til å jevnt over være best, plukker selskapet ut odds til “Vår Beste Odds” som er en enkel oversikt, der du er garantert knallgod verdi. Dette er helt suverent lettvint for vanlige spillere og en potensiell pengeprinter for avanserte spillere.

Coolbet sitt oddsutvalg

Coolbet gir deg odds på det aller meste. De har ikke all oddsen vi finner hos enkelte konkurrenter, men utvalget er godt og det presenteres relativt oversiktlig.

På de store ligaene, leverer Coolbet fullt på høyde med sine konkurrenter. De har kuttet ut en del unødvendige spill, noe som ikke påvirker vår vurdering negativt.

Vi savner de laveste ligaene i en del forskjellige nasjoner, samt et noe større utvalg spesialer og utenomsportslige spill.

Bortsett fra dette, burde ikke utvalget hos Coolbet hindre deg i å registrerer deg.

Funksjoner i sportsbooken

Med en relativt ung sportsbook, er det naturlig at vi finner Coolbet sin akilleshel her. Allikevel vil vi trekke frem de to store positive funksjonene først.

Coolbet tilbyr systemspill. Denne funksjonen gjør det mulig for en spiller å lage kombinasjoner med flere utfall per kamp. Helt enkelt betyr det at du kan krysse for favoritt og legge til en uavgjort for eksempel. Ender kampen uavgjort, vil du få oddsen som ble tilbudt på uavgjort som en del av kombinasjonsspillet.

Den andre funksjonen er et sorteringsvalg på “beste odds”. Dette er rett og slett en funksjon der du bare ser de kampene med aller lavest margin. Coolbet har med enne funksjonen snudd hemmelig informasjon hos konkurrentene til sin konkurransefordel. Beste Odds er en drømmefunksjon for avanserte oddsspillere og en god funksjon for Ola Nordmann.

Som nevnt innledningsvis er antallet funksjoner, en akilleshel for Coolbet. De tilbyr hverken oddsbygger, live stream, instant bet eller er spesielt gode på live betting. De to siste er et bevisst valg fra selskapet, da de tar stolthet i å være Den siste Bookmakeren. Det gjør at de har full kontroll over sin egen sportsbook – som oftest på gode, men i dette tilfellet også vondt.

Bonuser hos Coolbet

Gratisspill

Dette er et spill som må omsettes på sport, der spilleren sitter igjen med nettogevinst av eventuelt vinnende spill. Den kommer i forskjellige verdier og hos Coolbet har gevinsten ingen omsetningskrav.

Risikofritt spill

Denne bonusen lar deg plassere et spill uten å risikere noe som helst. Du må benytte egne penger å plassere spillet med. Taper spillet, får du pengene tilbake, noe som åpner opp for deg til å ta høyere risiko

Innskuddsbonus

Den første innskuddsbonusen hos Coolbet møter du i velkomstbonusen. De tilbyr denne bonusen ellers også, men du kan ikke forvente denne alt for ofte.

Omsetningskrav på bonuser

Omsetningskravet hos Coolbet har en positiv og en negativ side. Det negative, er at du må omsette innskudd 6x, noe som er i det høyeste laget. Coolbet signaliserer med det at den er der for å gi deg flere anledninger til å spille på odds.

Det positive, er at du bare trenger 1.50 som minsteodds. Det fører til at bonusen lar seg konvertere med god strategi. Summen blir at Coolbet rangeres godt over midten, men ikke helt i toppen hva gjelder bonuser og velkomstbonus.

Det som er verdt å merke seg med et slikt omsetningskrav, er at risiko fort kan bli lønnsomt. Du kan konvertere en god del ved bruk av konservativ strategi, men det er fort verdt risikoen med noen langskudd, slik at du gir deg selv muligheten til å sitte igjen med noen ekstra kroner.

Velkomstbonus hos Coolbet

Coolbet gir alle nye spillere en 100% innskuddsbonus opp til 2000 kr. Tilbudet er spesielt godt for storspillere og ekstremt god odds gjør at den kan konverteres ganske lett. Registrer deg hos "den siste bookmaker" i dag.

Er Coolbet trygt?

Coolbet er relativt ferske, men samtidig et veldrevet selskap. Selskapet opererer i Norge med sin lisens fra Estland.

De tar ansvarlig spill svært alvorlig og tilbyr norsk kundeservice.

Coolbet er fullstendig trygt for norske spillere og kan anbefales som en trygg og god sportsbook.

Raske fakta om Coolbet

Odds hos Coolbet

Kvaliteten på oddsen hos Coolbet er deres varemerke. Det har det blitt fordi de har desidert lavest margin av alle selskap. Utvalget teller noe negativt, da du sjeldent finner mindre ligaer fra verden over, samt spesielle ikke-sportslige marked med god odds.

Funksjoner hos Coolbet

Coolbet sin sportsbook tilbyr systemspill og “Vår Beste Odds” som er positivt. De tilbyr cashout litt for sjeldent og live betting er ofte bedre andre steder. Dessverre når de ikke helt opp med en mangel på funksjoner som oddsbygger, instant betting og live stream.

Bonuser hos Coolbet

Bonusene hos Coolbet er som regel store og gode. Omsetningskravet er midt på treet, noe som gjør at totaltvurderingen lander litt over midten.

Totalvurdering av Coolbet

Coolbet er et godt sted å spille odds for de aller fleste spillere. Sportsbooken er mest innrettet mot avanserte spillere som kjemper om marginer, men tilbyr også fantastiske kampanjer som ofte er veldig på ballen. Med litt få funksjoner og et litt lite utvalg av odds, når de ikke helt opp, uten at det tar noe vekk fra opplevelsen i det store og hele hos Coolbet. Vi kan trygt anbefale Coolbet som din neste sportsbook – spesielt hvis du er en storspiller.