Anmeldelse av Betway

Betway er en ledende leverandør av spill på sport, casino, bingo, esport og poker. De ble stiftet i 2006 og har siden den gang ligger helt i front av den teknologiske utviklingen.

Oddssiden er proppet med funksjoner, god odds og et utvalg som kan konkurrere med de fleste. Designet er pent og de er helt markedsledende på kampanjer som passer nordmenn godt.

Vi har sett på forskjellige faktorer vi mener er viktig og gitt vår dom over et oddsselskap vi mener passer for alle.

Oddskvalitet hos Betway

Oddskvaliteten hos Betway er god og plasserer seg godt opp på øvre halvdel mot sine konkurrenter. Verdien er godt distribuert med en hovedvekt på uavgjortresultater. Det gjør det mulig blant annet å få god verdi live mot slutten av kampen når stillingen er uavgjort.

Selskapet er stolte av sin odds, noe de har all grunn til. Kvaliteten er god nok til at vi trygt kan anbefale dette selskapet til avanserte, noe som i dette tilfellet også er et svært godt tegn for vanlige spillere.

Oddskvaliteten er svært viktig for avanserte spillere, da vi ofte finner oss selv i en kamp om marginer. Betway er selve definisjonen på en sportsbook man vil ha i sin portefølje, når marginer er viktig, da oddsen er god og du finner verdi i spill litt ned i bunken.

Betway sitt oddsutvalg

Som nevnt i forrige seksjon, finner du god verdi litt ned i bunken hos Betway. Selskapet er ett av få som tilbyr et så stort utvalg sammen med den omtalte kvaliteten.

Det er godt synlig at selskapet opererer fra England, da du finner et svært assortert utvalg på fotball, rugby, snooker, kampsport, hester og ikke minst hundeveddeløp. Det at selskapet driver herfra har hjulpet mye i å vite hva du og jeg vil se i en sportsbook, da landet har lange tradisjoner.

Du finner både mange ligaer og et dypt marked per kamp hos Betway. Spesielle spill på lavere divisjoner finnes og du vil kunne gå skikkelig i dybden med dem som din sportsbook.

Funksjoner i sportsbooken

Her begynner Betway virkelig å skinne. Til tross for manglende systemspill og oddsbygger, er brukervennligheten og tilbudet de tilbyr i sin sportsbook helt på øverste hylle.

Du tilbys blant annet å se live stream mens du tipper live hos Betway. Det anser vi som et stort pluss, da det kan være vanskelig å avgjøre hva du skal spille på uten mulighet til å se kampen direkte.

De har også en svært assortert oddsbygger med en rekke forskjellige spill. Oddsbyggeren er bedre assortert med flere forskjellige spill enn de fleste konkurrenter, noe som gjør det ekstra moro med kombinasjoner.

Brukerflaten inne i hver enkelt kamp består av statistikk og interessant informasjon. De forteller deg blant annet hvilken dommer som dømmer, noe som kommer hendig med når du spiller på gule eller røde kort. Denne skjermen med alternativ informasjon er den beste vi har sett i noen sportsbook.

Bonuser hos Betway

Gratisspill

Dette er et spill som må omsettes på sport, der spilleren sitter igjen med nettogevinst av eventuelt vinnende spill. Den kommer i forskjellige verdier og hos Betway har gevinsten ingen omsetningskrav.

Risikofritt spill

Denne bonusen lar deg plassere et spill uten å risikere noe som helst. Du må benytte egne penger å plassere spillet med. Taper spillet, får du pengene eller et gratisspill tilbake, noe som åpner opp for deg til å ta høyere risiko

Innskuddsbonus

Den første innskuddsbonusen hos Betway møter du i velkomstbonusen. Da velkomstbonus er et 100% matchet gratisspill på 300 kroner, vil du måtte gjøre et innskudd på minimum 300 kr og plassere et spill for minimum 300 kr for å kvalifisere.

Omsetningskrav på bonuser

Du må omsette innskuddsbonusen bare 1x hos Betway. Dette er en av de laveste omsetningskravene blant alle selskaper, noe som gjør denne bonusen lett å konvertere.

For å kvalifisere må du ha en minimumsodds. Den er som følger:

1 valg på kupongen: 1.75 i odds

2 valg på kupongen: 1.40 i odds per valg

Er Betway trygt?

Betway er ett av de tryggeste selskapene du kan spille hos. Det er veldig åpenbart at de tar ansvarlig spill alvorlig og de er ryddige med utbetalinger.

De har blant annet lisens i UK, noe som tilsier full kontroll på sin egen foretning.

Raske fakta om Betway

Odds hos Betway

Kvaliteten på oddsen er sammen med et par andre selskap markedsledende. Den er ikke bare god, den er fantastisk om man regner med utvalget du har hos Betway. Denne uslåelige kombinasjonen gjør dette til en perfekt sportsbook for både avanserte og vanlige spillere. 

Funksjoner hos Betway

Med både live stream og oddsbygger er Betway av de med flest funksjoner. I tillegg kommer dere fantastiske in-play løsning som burde prates mer om. Selskapet scorer topkarakter på dette området.

Bonuser hos Betway

Omsetningskravet er svært spillervennlig og gir spilleren god anledning til å kline til allerede fra start. Kampanjeutvalget er fantastisk og tydelig preget av noen som har irritert seg over forsmedelige tap – akkurat slik vi vil ha en kampanje.

Totalvurdering av Betway

Betway er en av våre absolutt favoritter. Årsakene er mange, men faller først og fremst ned på at oddsen er god, det er et stort utvalg, bonusene er bra og brukervennligheten på siden er helt fantastisk. Med enkel navigasjon og mengder med muligheter for god underholdning, scorer Betway tilnærmet toppkarakter hos oss.