Anmeldelse av 22bet

22bet er en relativt ny aktør i det norske markedet. Med en frisk og fin side spesialtilpasset for å gi deg en komplett underholdningspakke, har de en sportsbook du som vanlig oddsspiller burde vurdere.

Med et oddsmarked fullt på høyde med konkurrentene og et bonussystem laget for å gi deg ekstra underholdning, bekrefter de inntrykket fra vår analyse.

Selskapet er ungt og siden er, som alle andre, ikke helt perfekt. De utnytter skjermen godt og gir deg rikelig med informasjon når du skal spille odds. Du finner statistikk og en stor mengde spill. De mangler dessverre en del ønskede funksjoner, men skal vi følge foreløpig utvikling, er noe av dette rett rundt hjørnet..

Med en morsom og god velkomstbonus, gjelder det å hive seg på toget mens de fortsatt gjør det lille ekstra for nye spillere.

22bet lobby

Oddskvalitet hos 22bet

Vi starter denne seksjonen med å si at oddsen som helhet hos 22bet kanskje er markedets mest undervurderte og det finnes flere årsaker til dette. Den ene er kvaliteten.

Som du kanskje kjenner til, sjekker vi marginen i en mengde marked for å avgjøre hvem som har den beste oddsen. I denne testen kommer 22bet svært godt ut. Med en odds plassert midt mellom Kambi-selskapene og Coolbet, gir de deg svært god verdi på dine spill.

Du skal være obs på at denne marginen nesten eksklusivt går din vei i lavere divisjoner og fra de nest største ligaene og nedover på kvalitetsstigen. Dette er ikke unormalt og en praksis 22bet følger.

Årsaken til vår begeistring er at de har kombinert kvaliteten med et utvalg som er langt bedre enn de nærmeste konkurrentene på odds.

22bet sitt oddsutvalg

Det er her 22bet virkelig imponerer. Som nevnt ovenfor er oddskvaliteten svært god. Det unike med selskapet, er det enorme utvalget. Du finner lignende utvalg hos andre konkurrenter, men ikke i kombinasjon med så lav margin.

I tillegg til alle de store ligaene, tilbyr 22bet odds på nesten alt som kan krype og gå av konkurranser verden over.

De har en svært innholdsrik spesialseksjon, der du finner spesialspill med ekstra god odds. Vi har monitorert denne avdelingen over litt tid og har vunnet mengder av verdi.

22bet oddsutvalg

Funksjoner i sportsbooken

Med en relativt ung sportsbook, er det naturlig at vi finner 22bet sin akilleshel her. De tilbyr hverken oddsbygger eller live stream, men har til gjengjeld en seksjon med sin beste odds. Denne funksjonen korter ned tiden man må bruke på å finne verdi, noe vi liker.

22bet tilbyr systemspill. Denne funksjonen gjør det mulig for en spiller å lage kombinasjoner med flere utfall per kamp. Helt enkelt betyr det at du kan krysse for favoritt og legge til en uavgjort for eksempel. Ender kampen uavgjort, vil du få oddsen som ble tilbudt på uavgjort som en del av kombinasjonsspillet.

Den andre funksjonen er et sorteringsvalg på “beste odds”. Dette er rett og slett en funksjon der du bare ser de kampene med aller lavest margin. 22bet har med enne funksjonen snudd hemmelig informasjon hos konkurrentene til sin konkurransefordel. Beste Odds er en drømmefunksjon for avanserte oddsspillere og en god funksjon for Ola Nordmann.

Bonuser hos 22bet

Innskuddsbonus

Den første innskuddsbonusen hos 22bet møter du i velkomstbonusen. I tillegg gir de deg en fredags-reload i form av en innskuddsbonus.

22bet oddsbonuser

Omsetningskrav på bonuser

Omsetningskravet hos 22bet har en positiv og en negativ side. Det negative, er at du må omsette innskudd 3x, noe som er svært lavt. Til gjengjeld må spillene plasseres med minimum 3 kamper på kupongen der hver enkelt kamp må ha minimumodds på 1.40

De fjerner med det enhver til: De er der for å gi deg spenning i hverdagen. Et slik bonussystem er svært volatilt. Med det mener vi at den kan være vanskelig å konvertere, men når man først får det til, så sitter man som oftest igjen med en god slant.

Er 22bet trygt?

22bet er relativt ferske, men samtidig et veldrevet selskap. Selskapet opererer i Norge med sin lisens fra Kypros.

De tar ansvarlig spill svært alvorlig og tilbyr norsk kundeservice.

22bet er fullstendig trygt for norske spillere og kan anbefales som en trygg og god sportsbook.

Raske fakta

Odds hos 22bet

Oddsen hos 22bet er helt i toppen av to årsaker. Kvaliteten holder et høyt nivå og utvalget holder et skyhøytnivå. Det gjør at de sammensatt er helt der oppe i toppen. 

Funksjoner hos 22bet

Med systemspill og “best odds” funksjon er 22bet helt ok hva gjelder funksjoner. Sportsbooken er ung og vi forventer mer i fremtiden. Design og brukervennlighet er tilstede, noe som gir et svært godt potensiale i tiden fremover.

Bonuser hos 22bet

Ut fra vår kjennskap tilbud selskapet kun innskuddsbonuser. Det gjør det litt lite fleksibelt, men samtidig er verdien og innretningen god. Den favoriserer gode oddsspillere og spillere med flaks – noe som i teorien skal gi et bredt spekter med spenning.

Totalvurdering av 22bet

22bet er et godt sted å spille odds for de aller fleste spillere. Sportsbooken er mest innrettet mot normale spillere som spiller for underholdning og potensielle storgevinster. De har et godt bonussystem, svært god odds og en fin nettside. De bærer preg av å ennå være ganske unge, noe vi regner med kommer til å justere seg etterhvert. Alt i alt et svært godt sted for den jevne oddsspiller.